PORTFOLIO

 

nederlof

AUTOBEDRIJF NEDERLOF

BOVAG autobedrijf Nederlof in Hardinxveld-Giessendam is een universeel autobedrijf. Gevestigd midden in een woonwijk, dus dicht bij de klantenkring.Zij verkopen en repareren elk merk.

2wheels

2 WHEELS 2TRAVEL

Gespecialiseerd in groepsreizen voor motorrijders. Jaarlijks trekken ze er op uit met diverse fanatieke motorrijders naar gebieden als de Eifel, Ardennen, Dolomieten en andere mooie plekken.

commandeur

MARIAN COMMANDEUR

Beeldend kunstenaar. De naakten van Marian Commandeur zijn helder en warm. De kunstenares werkt figuratief, toch verliest ze zich nergens in anekdotes

steur

GARAGE STEUR

Tot medio 2008 Ford dealer in Monnickendam. Door gemeentebepalingen weggesaneerd wegens beperkingen in de dorpskern.

tedhuijberts

TED HUIJBERTS AUTOBEDRIJF

Universeel autobedrijf en dealer van Chatenet brommobielen. Altijd aparte vervoermiddelen in het assortiment zoals een antieke koets of een stacaravan.

vink

VINK AUTOMATERIALEN

Automaterialen Vink B.V. is leverancier van automaterialen, gereedschappen, banden, equipment en accessoires in de kop van Noord-Holland. Voor veel bedrijven zijn zij al meer dan 55 jaar een begrip in Alkmaar.

weel

WEEL AUTO'S

Universeel autobedrijf Weel in Ursem verkoopt zowel nieuwe als gebruikte auto's.
Ook voor onderhoud en alle reparaties kunt u terecht bij deze regiogarage. Centraal gelegen in Westerkoggeland

zeemeeuw

AUTOBEDRIJF DE ZEEMEEUW

Autobedrijf de Zeemeeuw is de grootste specialist van engelse auto's in Noordholland. Met kennis overgebracht van vader op zoon, een ruime sortering nieuwe en gebruikte onderdelen en staat altijd klaar om uw auto up to date te houden.