Copyright © 2007-2010 Virtuweel webdesign l disclaimer l webdesign: VirtuWeel.nl

Gewoon website onderhoud of een website CMS?

Website onderhoud is een kritisch punt in het slagen van uw online strategie. Een eigen website laten maken is vaak één, maar het goed onderhouden van de site is twee. Het zal u niet zijn ontgaan zijn dat er op het internet veel websites zijn met oude inhoud erop of nieuwsberichten die eigenlijk geen nieuwsberichten meer genoemd mogen worden.

Een bedrijf is vaak blij met hun nieuwe website, maar het website onderhoud wordt vaak uitgesteld of afgesteld omdat op dat moment de actuele klant belangrijker is. Toch worden op deze manier veel potentiële klanten gemist. Bezoekers van een website zijn namelijk erg vluchtig en als er zaken op de website staan die hun niet aanspreken dan klikken ze snel weer verder naar de concurrent.

Hoe onderhoud ik mijn website?

Het is verstandig om de website goed te betrekken in het complete bedrijfsproces. Worden er nieuwe producten of diensten aangeboden en wordt dit in uw reclame-uitingen meegenomen? Vergeet dan niet de website te onderhouden!

Stel iemand binnen uw bedrijf aan die de taak op zich neemt om de site te onderhouden. Doordat iemand deze taak specifiek op zich neemt wordt deze taak serieuzer genomen. Tevens weten de andere medewerkers deze webredacteur makkelijker te vinden en zal er sneller nieuws aan deze persoon worden doorgespeeld.

Afhankelijk van de hoeveelheid nieuws die uw bedrijf naar buiten brengt en afhankelijk van het aantal nieuwe producten of diensten u vernieuwd is het slim om een agendapunt aan te maken voor het website onderhoud. Maak bijvoorbeeld elke 2 à 3 maanden een agendapunt aan om de website te controleren op oude berichten. Zet dit agendapunt niet te snel achter elkaar, omdat dan het gevaar dreigt dat dit makkelijker vooruit wordt geschoven.

Bij gebrek aan kennis of tijd!

Uiteraard kunt u uw wijzigingen ook uitbesteden aan uw webbouwer als de tijd of de kennis ontbreekt. Bij VirtuWeel kunt u een onderhoudscontract afsluiten waarbij u zelf bepaald hoe vaak en wat er gewijzigt wordt tegen een zeer scherp tarief.

 

 

 

Content management

Beheer zelf uw eigen content op uw website.

CMS
 
 
keuze
Portfolio
Website onderhoud
automotive
Contact
 
 
contact
Tel. 0651-521173
 
afspraak